Gratis verzending vanaf €50,00 | Levertijd 2-5 werkdagen

Non stop Shinen!

 

 

Bij DV Candles is het ook mogelijk je dinerkaarsen in een abonnementsvorm te nemen. Zo zit je nooit zonder kaarsen of verras je iemand met een uniek cadeau. 

Laat ze Non stop Shinen!

 


Jouw Maandelijkse kaarsen abonnement bij jou thuisbezorgd, Dat werkt zo;

Kies jou kaarsenbox

Brand je elke avond kaarsen of alleen bij speciale gelegenheden? En wil je dus een abonnement box voor 6 of 12 kaarsen?

 

Kies je style

Kies jou kleurenpallet: Wil je marble, dip dye of een mix pakket? 

 

Elke maand 

De set komt elke maand bij je thuis en de kosten worden automatisch van je rekening gehaald.

 

 


SMALL ABONNEMENTEN

Set van 6 dinerkaarsen in 6 prachtige marble effect kleuren. Elke kaars is unieke en word handgemaakt. Een fijn cadeau voor jezelf of voor een ander.

Set van 6 dinerkaarsen in 6 prachtige dipdye kleuren. De kaarsen worden bezorgd in een mooie doos die door de brievenbus past. Een fijn cadeau voor jezelf of voor een ander.

Set van 6 dinerkaarsen in een mix van 3 marble en 3 dip dye kleuren. Leuk voor wat afwisseling. De kaarsen worden bezorgd in een mooie doos die door de brievenbus past. 


LARGE ABONNEMENTEN

Knalset van 12 dinerkaarsen in 12 verschillende marble kleuren. De kaarsen worden bezorgd in een mooie doos die door de brievenbus past. Bestel je je voor jezelf of verras je een ander?

Knalset van 12 dinerkaarsen in 12 verschillende dipdye kleuren. Zowel met als zonder spetters. Liefst geen spetters, geen probleem, halen we die eruit voor je. 

Knalset van 12 dinerkaarsen in een mix van 6 marble en 6 dip dye kleuren. Leuk voor wat afwisseling. Leuk voor wat afwisseling. Een fijn cadeau voor jezelf of voor een ander.


Waarom een kaarsen abonnement afsluiten?

 

Dit kaarsen abonnement zorgt ervoor dat je nooit zonder kaarsen komt te zitten. Je hebt keuze uit 2 verschillende abonnementen. Binnen de pakketten heb je zelf de keuze uit marble, dip dye of een mix van beide. Hierdoor is het pakket persoonlijk op jou afgestemd. indien jij een bepaalde kleur er absoluut niet in wilt hebben kun je dit bij ons aangeven.


De voordelen van een kaarsen abonnement bij DV Candles:
✓ Geen keuze stress
✓ Altijd kaarsen in huis
✓ Goedkoper